שלושה מתכונ י גבינ ות | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


שלושה מתכונ י גבינ ות

פורסם בתאריך 07/08/2011 ע"י גדי- גבינ ות מהלב ברקוביץ בקטגוריה תרבות הפנ אי | צפיות: 1057 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: הכנ ת גבינ ות, גבינ ות, הכנ ת גבינ ה, גבינ ה, קורס גבינ ות, הכנ ת גבינ ות בבית, מתכונ י גבינ ות

גבי× ת מוצרלה וקישואים

חומרים:

2 קישואים זוקי× י חתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
6 עגב× יות קצוצות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
מלח ופלפל שחור
200 גרם גבי× ת מוצרלה

אופן ההכ× ה:

ממיסים במחבט את החמאה, מוסיפים בצל ומטג× ים. לאחר מכן מוסיפים את הזוקי× י ואחרי 5-8 דקות מוסיפים את העגב× יות והפלפל החריף. מתבלים.
מסדרים את התערובת בתב× ית קרמיקה יפה ומעל מפזרים מוצרלה.
אופים למשכ 20 דקות בת× ור שחומם ל- 180 מעלות. לאחר מכן מפזרים פטרוזיליה או × ע× ע קצוצה ומגישים.

 

חטיפי גבי× ת רוקפור

חומרים:
110 גרם חמאה
150 גרם גבי× ת רוקפור
180 גרם קמח
1/2 כוס אגוזי מלכ קצוצים

אופן ההכ× ה:
מערבבים במעבד מזון את החמאה, הקמח, גבי× ת הרוקפור והמלח. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. במידה והתערובת דביקה מוסיפים עוד קמח. מוציאים ומערבבים באופן יד× י את האגוזים עם הבצק.
מכ× יסים למקרר ל-10 דקות.
מחלקים את הבצק ל-2.חלקים, משטחים אותו, עוטפים ב× יילון × צמד ומכ× יסים למקרר לשעה אחת.
מחממים ת× ור ל- 180 מעלות.
חותכים את הבצק לעיגולים בקוטר של 2 ס× טימטר.ועובי של 1/2 ס× טימטר. מסדרים בתב× ית מרופדת ב× ייר אפיה ואופים למשכ 10 דקות.


מאפה מקרו× י עם גבי× ות קשות


חומרים:

1 חבילת מקרו× י
100 גרם גבי× ת ציאדר מגוררת
100 גרם גבי× ת פרובולו× ה מגוררת
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבי× ה פיק× טית כמו פיקורי× ו או מ× טרי גיק
1 ביצה
1 כוס שמ× ת מתוקה

אופן ההכ× ה:

מערבבים את כל החומרים ביחד, מכ× יסים לתב× ית משומ× ת בחמאה ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות במשכ 20 דקות.
 

אודות גדי- גבינ ות מהלב ברקוביץ

אנ ו ב

גדי- גבינ ות מהלב ברקוביץ

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר