שלום, אורח
קטגוריות
גבי× ת מוצרלה וקישואים
חומרים:
2 קישואים זוקי× י חתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
6 עגב× יות קצוצות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
מלח ופלפל שחור
200 גרם גבי× ת מוצרלה
אופן ההכ× ה:
ממיסים במחבט את החמאה, מוסיפים בצל ומטג× ים. לאחר מכן מוסיפים את הזוקי× י ואחרי 5-8 דקות מוסיפים את העגב× יות והפלפל החריף. מתבלים.
מסדרים את התערובת בתב× ית קרמיקה יפה ומעל מפזרים מוצרלה.
אופים למשכ 20 דקות בת× ור שחומם ל- 180 מעלות. לאחר מכן מפזרים פטרוזיליה או × ע× ע קצוצה ומגישים.
חטיפי גבי× ת רוקפור
חומרים:
110 גרם חמאה
150 גרם גבי× ת רוקפור
180 גרם קמח
1/2 כוס אגוזי מלכ קצוצים
אופן ההכ× ה:
מערבבים במעבד מזון את החמאה, הקמח, גבי× ת הרוקפור והמלח. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. במידה והתערובת דביקה מוסיפים עוד קמח. מוציאים ומערבבים באופן יד× י את האגוזים עם הבצק.
מכ× יסים למקרר ל-10 דקות.
מחלקים את הבצק ל-2.חלקים, משטחים אותו, עוטפים ב× יילון × צמד ומכ× יסים למקרר לשעה אחת.
מחממים ת× ור ל- 180 מעלות.
חותכים את הבצק לעיגולים בקוטר של 2 ס× טימטר.ועובי של 1/2 ס× טימטר. מסדרים בתב× ית מרופדת ב× ייר אפיה ואופים למשכ 10 דקות.
מאפה מקרו× י עם גבי× ות קשות
חומרים:
1 חבילת מקרו× י
100 גרם גבי× ת ציאדר מגוררת
100 גרם גבי× ת פרובולו× ה מגוררת
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבי× ה פיק× טית כמו פיקורי× ו או מ× טרי גיק
1 ביצה
1 כוס שמ× ת מתוקה
אופן ההכ× ה:
מערבבים את כל החומרים ביחד, מכ× יסים לתב× ית משומ× ת בחמאה ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות במשכ 20 דקות.
התחבר לשליחת תגובה
לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה